Teknoloji

Polar Vantage V3 gelişmiş egzersiz takibi ve fitness özellikleriyle geliyor

polar vantage v3

Polar Vantage V3 adını taşıyan egzersiz ve fitness odaklı yeni akıllı saatini tanıttı. Vantage V3’te aktivite takibi için yeni yöntemler sunulurken; daha hızlı işlemci ve çevrimdışı harita desteği gibi özellikler de kullanıcıları bekliyor.

Vantage V3, Polar’ın “Polar Elixir” adını verdiği biyo algılama teknolojisini kullanıyor. Şirketten verilen bilgiye göre; bu teknoloji kardiyovasküler aktiviteyi, sinir sistemini ve vücut ısısını ölçüyor ve ardından bu sayıları verilere dönüştürüyor. Kullanıcılar kandaki oksijen doygunluğu, vücut sıcaklığı ve kalbin elektrik sinyalleri gibi verilerden yararlanarak antrenman seanslarını daha ne kadar sürdürmeleri gerektiğini anlayabilecek.

Vantage V3’te AMOLED dokunmatik ekran, çift frekanslı GPS ve yukarıda da belirttiğimiz gibi çevrimdışı harita desteği bulunuyor. Böylelikle Vantage V3 kullanıcılarının parkurlarda kaybolma ihtimalinin minimuma indirilmesinin amaçlandığı söylenebilir. Polar’dan verilen bilgiye göre, Vantage V3’te V2’ye kıyasla yüzde 129 oranında daha hızlı bir işlemci bulunuyor. Bu da Elixir’in getirdiği tüm yeteneklerin Vantage V3’te kullanılmasını mümkün kılıyor.

Polar, yeni saatinin güç koruma modunda 140 saate boyunca egzersiz desteği sunacağını belirtti. Şirket, saatin ekranı 8 gün boyunca tamamen açık kalsa bile çalışmaya devam edeceğinin de altını çizdi.

Polar Vantage V3 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Polar Vantage V3, bir adaptöre gerek kalmadan standart kayışları da destekleyecek. Polar ilk Vantage V modelini 2018’de daha uygun fiyatlı ürünler barındıran Vantage M serisiyle birlikte tanıtmıştı.

Polar Vantage V3, ABD’de 599.90 dolar karşılığında ön satışa çıktı. Saatin Avrupa fiyatı ise 599.90 avro olarak belirlendi. Saat için gece siyahı, gök mavisi, ve gün doğumu kayısı renk seçenekleri sunuluyor. Dileyenler saati Polar’ın H10 kalp atış hızı monitörüyle bir set olarak da satın alabilecek. Setin ABD fiyatı 649.90 dolar, Avrupa fiyatı ise 649.90 avro olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER