Eğlence

Pokemon Go iOS ve Android’de oyuncularla buluşuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon goNiantic Labs tarafından hazırlanan artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon Go’nun beta testleri bir süredir devam ediyordu. Beta test sürecinin tamamlanmasının ardından oyun iOS ve Android platformlarında oyuncularla buluşmaya başladı.

Kademeli bir dağıtım politikası uygulayan Niantic Labs, şimdilik oyunu belli ülkelerde oyuncularla buluşturmuş durumda. Pokémon Go iOS ve Android uygulamaları, şu an için ABD, Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde indirilebiliyor. Ancak Android kullanıcıları için uygulamayı indirmenin farklı yolları da olduğunu belirtmekte fayda var.

Niantic Labs’in artırılmış gerçeklik teknolojisi, Pokemon toplayıcılığını gerçek dünyaya taşımayı mümkün kılıyor. Böylelikle oyuncuların kendilerini gerçek bir “Pokemon eğitmeni” gibi hissetmesi sağlanıyor. Oyuncular yönlendirildikleri konumlara giderek orada bulunan Pokemonları toplayabiliyor. Bunun için akıllı telefon kamerasından faydalanılıyor.

Pokemon Go iOS ve Android uygulamalarının diğer ülkelerdeki kesin yayın tarihi bilinmiyor

Pokemon Go iOS ve Android uygulamalarının diğer ülkelerde ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz kesin bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER