Teknoloji

Poco M6’nın 5G desteğiyle geleceği doğrulandı

poco m6

Poco M5‘in tüm versiyonları 4G desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu telefonun selefi içinse işler daha farklı olacak. Poco M6 5G desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Konuyla ilgili açıklama, Poco’nun Hindistan şefi Himanhsu Tandon tarafından Twitter aracılığıyla yapıldı.

Bunun Poco M serisi için bir ilk olmayacağını belirtmek gerekiyor. Xiaomi daha önce hem Poco M3 hem de Poco M4 serilerinde 5G desteği sunmuştu. Ancak M5 serisinde 5G desteğinin sunulmaması bir tür istisna niteliğindeydi. 5G desteğinin hangi işlemciyle sağlanacağı belirsizliğini koruyor.

Telefon hakkında daha fazla detayı duymak için tanıtım tarihinin yaklaşmasını beklemek gerekiyor. Şu an için sadece telefonun arkasında düz bir kamera modülünün bulunduğu ve burada iki adet yuvarlak kamera sensörü yer alıyor. Arka kamera tasarımının M4 ve M5’e benzediği hemen fark ediliyor.

Poco M6 için ne kadar ödemek gerekecek?

Poco M4, 2022’nin başlarında Hindistan’da kullanıcılarla buluşmuştu. M5 ise 2022’nin sonlarında kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu iki telefon da 13 ila 12 bin rupi bandında fiyatlarla satışa sunulmuştu. Poco M6 için de benzer bir fiyat aralığının tercih edilmesi muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER