Teknoloji

Poco’dan X3 dışında bir akıllı telefon daha geliyor

xiaomi Poco M2 Pro

Poco X3, 7 Eylül’de çevrimiçi ortamda düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak Xiaomi’nin alt markasının duyuruları X3 ile sınırlı kalmayacak. Poco’nun Hindistan Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Poco M2 de 8 Eylül itibarıyla satışa sunulacak. Dolayısıyla 7 Eylül’deki etkinlikte M2’ye dair birkaç şey duymak sürpriz olmayacaktır.

Poco’nun Twitter paylaşımında ve Flipkart’taki ürün sayfasında pek fazla detay yer almıyor. Ancak telefonda ön kameranın ekran üzerindeki çentiğe yerleştirilmiş olması dikkat çekiyor. Bu yıl çıkan Poco telefonlarında delikli ekran veya açılır ön kamera mekanizmaları tercih edilmişti. Tanıtım sayfasında uzun pil ömrüne ve büyük ekrana vurgu yapılıyor.

Hem isimden “Pro” etiketinin atılması hem de ekranın çentikli olması, M2’nin M2 Pro’nun altında konumlandırılacağını gösteriyor. M2 Pro, Hindistan’da 13999 rupi (1412 TL) karşılığında satışa sunulmuştu. Poco M2’nin bunun altında bir fiyatla piyasaya çıkacağı rahatlıkla söylenebilir.

Poco M2, özü itibarıyla yeniden isimlendirilmiş bir Redmi serisi cihaz olabilir. M2 Pro, Redmi Note 9 Pro’nun değiştirilmiş bir versiyonu olduğu için Xiaomi’nin yine benzer bir yolu izlemesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER