Teknoloji

Poco F5 Pro’nun işlemcisi test sonucuyla doğrulandı

redmi k60

Poco F5 Pro henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak dedikodulara göre, bu telefon geçtiğimiz aralık ayında Çin’de tanıtılan Redmi K60‘ın yeniden adlandırılmış bir versiyonu olarak kullanıcıların karşısına çıkacak.

İnternete sızan bir Geekbench testi sonucu da bu iddiayı doğruluyor. Test sonucu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. Redmi K60 da bu işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Test sonucu telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisine 12 GB RAM’in eşlik ettiğini gösteriyor. Bu noktada RAM için farklı seçeneklerin sunulmasının da kesin olduğunu belirtmekte fayda var. Örneğin, Redmi K60’ın 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip bir versiyonu da bulunuyor. Android 13’ün varlığı da test sonucuyla doğrulananlar arasında yer alıyor.

poco f5 pro

Poco F5 Pro’nun sonuçları Snapdragon 8 Gen 1 taşıyan diğer telefonların sonuçlarıyla örtüşüyor

Poco F5 Pro, 23013PC75G model numarasıyla Geekbench’in veri tabanında boy gösteriyor. Telefonun test sonuçlarının Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip diğer telefonlarınkiyle aynı seviyede olduğunu da belirtmek gerekiyor. Test sonucu, F5 Pro’nun çıkışının da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER