Teknoloji

Poco F4 GT’nin tanıtım tarihi belli oldu

poco f4 gt

Poco F serisinin en yeni üyesi olan F4 GT modelinin tanıtım etkinliği için davetiye gönderimine başladı. Akıllı telefon 26 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden izlenebilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacak.

F4 GT’nin Redmi K50 Gaming modelinin yeniden adlandırılmış bir versiyonu olması bekleniyor. İnternete sızan bir Geekbench performans testi sonucu da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Geekbench’in kayıtlarında Xiaomi 21121210G model numarasıyla görülen cihazın F4 GT olduğuna inanılıyor. Test sonucu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacağını gösteriyor. Bu işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor.

poco f4 gtAkıllı telefon kutusundan Android 12 ile çıkacak. Bu işletim sistemini MIUI 13 kullanıcı arayüzü tamamlayacak. F4 GT testten tek çekirdekte 1235, çoklu çekirdekte ise 3555 puan alıyor.

Poco F4 GT hakkında bilinmeyen tek nokta olarak fiyat kalmış gibi görünüyor. Bu konudaki gizemin çözülmesi için de 26 Nisan’a kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER