Teknoloji

Poco F2 için ilk işaret geldi

poco f2

Poco F1 2018’de piyasaya çıkmış ve amiral gemisi bir işlemciyi uygun bir fiyatla sunması sayesinde büyük bir ilgi görmüştü. Şirket daha sonra başka telefonlar da çıkarsa da, standart F2 bunlardan biri olmamıştı. Ancak Poco tarafından Twitter’da paylaşılan bir video ile F2 için ilk somut işaret verildi.

Poco’dan henüz F2’yle net bir bilgi paylaşılmış değil. İddialara göre, telefonun kalbinde Snapdragon 732G işlemci bulunacak. 120 Hz AMOLED ekran ve ters şarj desteğine sahip 4250 mAh kapasiteli pil de cihazın özellikleri arasında sayılıyor.

Poco F2’nin arkasında ise dörtlü bir kameranın yer alacağı söyleniyor. Sistemde geniş açılı, ultra geniş açılı, makro kameraların ve derinlik sensörünün bulunacağı belirtiliyor. Telefonun küresel versiyonunda NFC desteğinin sunulacağı ve “Courbet” kod adlı cihazın model adının K9A olduğu da söylentiler arasında yer alıyor.

F2 ile ilgili bilgilerin Poco tarafından paylaşılmadığını hatırlatmak gerekiyor. Dolayısıyla bu bilgilere şu an için temkinli şekilde yaklaşmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER