Manşetler

Poco F2 Pro Türkiye lansmanı canlı yayın ne zaman, nasıl izlenir?

Poco F2 Pro Türkiye lansmanı canlı yayın ne zaman, nasıl izlenir?

Xiaomi bir yandan kendi markasını taşıyan ürünlerle pazarda rekabet ederken bir yandan da alt markalarıyla farklı fiyat segmentlerinde rekabeti daha da kızıştırıyor. Geçtiğimiz haftalarda yurt dışında tanıtımı gerçekleştirilen Poco F2 Pro da bu doğrultuda tanıtılan bir ürün olmuştu. Poco F2 Pro Türkiye lansmanı ile birlikte bu telefonun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı da ortaya çıkacak. Canlı yayın saati ve izleme bilgileri gibi detaylar bu yazıda yer alıyor.

Poco F2 Pro Türkiye lansmanı ne zaman?

Tarih: 18 Haziran 2020 Perşembe
Saat: 15.00

Poco F2 Pro Türkiye lansmanı canlı yayın nasıl izlenir?

Poco F2 Pro Türkiye lansmanı için YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden canlı yayın olacak. Aşağıdaki bağlantıları takip ederek canlı yayını izleyebilirsiniz:

Poco F2 Pro özellikleri

Mayıs ayında resmi duyurusu gerçekleştirilen Poco F2 Pro, Snapdragon 865 işlemci barındırmasıyla dikkat çekiyor. Bu işlemci şu sıralar piyasada bulunan en güçlü mobil işlemcilerden bir tanesi olarak nitelendiriliyor. Bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ya da 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza eşlik ediyor. microSD kart yuvası ise bulunmuyor. 4700 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pil barındıran telefon Quick Charge 4+ destekliyor. Kutudan çıkan 30W şarj adaptörüyle sadece 63 dakikada pilin tamamen doldurulduğu belirtiliyor.

6.67 inç Super AMOLED ekranı 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe ve 20:9 görüntü oranına sahip. 500 nit gibi yüksek parlaklığa ulaşabildiği belirtilen ekranın HDR10+ desteği de mevcut. Android 10 ile yüklü olarak geliyor ve MIUI 11 kullanıcı arayüzünü barındırıyor. Yakında MIUI 12’yi de alacağını tahmin ediyoruz.

Kamera tarafına baktığımızda Poco F2 Pro’nun arkasında 64 megapiksel f/1.9 ana kamerayı görüyoruz. Bunun yanında 5 megapiksel telefoto makro kamera, 13 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü var. Bu kamera sistemiyle 8K video kaydının bile yapılabildiği belirtiliyor. Telefonun tepesinde açılır selfie kamera mekanizması var. 20 megapiksel, f/2.2 selfie kamera da 1080p video kaydı yapmaya imkan tanıyor. Açılır selfie kamera mekanizması sayesinde tam ekran deneyimi Poco F2 Pro kullanıcılarını bekliyor.

Bu arada Poco F2 Pro Türkiye fiyatı ile ilgili bir sızıntı da var. Resmi olarak 6 GB RAM + 128 GB için 499 avro, 8 GB RAM + 256 GB depolama seçeneği için de 599 avro Avrupa fiyatları verilen telefonun, Türkiye’deki büyük bir satış kanalında 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı seçeneği için 7080 TL fiyatın verildiği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER