Manşetler

Herkes için CAS: Veri depolamaya yeni bir soluk

plusclouds cloud attached storage

PlusClouds, Teknoblog’un 10 yılı aşkın zamandır hizmet aldığı bir bulut bilişim firması. 16 yıllık bir AR-GE deneyimiyle diğer bulut sağlayıcılarından çok farklı bir hizmet deneyimi sunuyor. Uzman yazılımcılarıyla en yeni teknolojiler üzerine çalışarak %100 yerli lisanslı ürünler geliştiriyor. Veri merkezi, bulut depolama, sanal özel ağ gibi servislerin yanında, yapay zeka ve otomasyon teknolojilerini sistemlere entegre ederek hızlı ve insansız çözümler üretiyor. Hizmetlerin ilk kullanıcıları aslında kendileri oldukları için hizmetleri müşterinin ihtiyaçlarını ve isteklerini ilk elden bilerek geliştiriyorlar.

Yeni hizmetleri Cloud Attached Storage (CAS) da tam bu temellerde ortaya çıkıyor. CAS, kullanıcıların depolama ünitelerinin fiziksel donanım ihtiyaçlarıyla uğraşmadan bulutun avantajlarından faydalanabilecekleri bir NAS depolama hizmeti. Hizmetin öncelikleri; uygun maliyet, erişim kolaylığı ve yüksek/ölçeklenebilir depolama kapasitesi.

CAS ile verilerin uzun vadeli saklanması, arşivlenmesi ve yönetilmesi mümkün

CAS, verilerin uzun vadeli saklanması, arşivlenmesi ve yönetilmesi için bulut tabanlı bir çözüm sunuyor. Hem web hem mobil üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz bir fiyat-performans ütünü.. PlusClouds’un yerli yazılım inancı sayesinde sadece aylık sabit bir ücret ödersiniz ve lisans maliyeti gibi sürpriz masraflarla karşılaşmazsınız. İnternete bağlı olduğunuz sürece verilerinize her zaman ve her yerden kolayca erişebilirsiniz. Dosya paylaşımı ve yetkili atama özellikleriyle kolayca alanınızı yönetebilirsiniz. Geniş depolama alanını oldukça yüksek bir hız ile sunan CAS, kurulum dedini de ortadan kaldırıyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve kullanıma hazır şekilde dakikalar içinde teslim edilmesi sayesinde kesinlikle kafanızı rahat ettirecek bir hizmet.

CAS veri depolama hizmetlerinde güvenliğe büyük bir hassasiyetle yaklaşılıyor. Güçlü güvenlik önlemleriyle donatılan CAS, verileri birden fazla sunucuyla paylaşmaz ve siz kendi bulutunuzun tek sahibi olursunuz. Veri miktarınız zaman içinde ne kadar artarsa artsın, CAS size 1TB’den 500TB’a kadar depolama kapasitesi sunar. İhtiyacınıza uygun olarak hızla ölçeklendirme yapabilirsiniz. Bunların hepsini arkanızda sorularınız, ihtiyaçlarınız ve endişeleriniz için 7/24 arayabileceğiniz bir destek ekibi olmasının rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanıcının kendi ihtiyaçlarına göre seçebileceği farklı kapasitede paketler ile CAS bireysel, kobi ve kurumsal kullanıma uygun. Bunun yanında lansmana özel %40 + %40 indirim ve ilk bir ay ücretsiz deneme fırsatlarından yararlanabilirsiniz. İşletmenizi büyütmek ve verilerinizi güvende tutmak adına size nasıl yardımcı olabileceklerini öğrenmek için web sitelerinden kolaylıkla PlusClouds ekibine ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER