Manşetler

PlusClouds 9 Temmuzda mağazayla birlikte genel kullanıma sunuluyor

Birkaç ay önce geçiş yaptığımız PlusClouds beta ve sürüm adayı süreçlerinin ardından nihayet genele açık sürüm olarak faaliyete geçiyor. 9 Temmuzda resmen hizmete girecek olan bulut tabanlı barındırma ve alt yapı hizmeti PlusClouds bünyesinde çeşitli iş ortaklarının da katkısıyla bir mağaza açılacak. PlusClouds Store olarak adlandırılan bu mağazayla ilgili detaylar PlusClouds’ın blogunda kapalı olarak yayınlanan bir yazının açık edilmesi neticesinde internete sızdı.

Yazıya bakacak olursak PlusClouds Store, PlusClouds ile iş ortaklığı bulunan yazılım ve ürün tedarikçilerinin hizmetlerini veya yazılımlarını PlusClouds alt yapısı aracılığıyla sunacak. Bu yazılım veya hizmetler PlusClouds Store üzerinden satılacak veya bu platform üzerinden çalıştırılacak. PlusClouds yazılım veya servis geliştiricilerine kendi kurallarını ve şartlarını belirleyerek satış yapabilecekleri, müşterilere test yaptırabilecekleri veya kiralayabilecekleri bir ortam sunacak.

PlusClouds’ın mağaza için işbirliği yaptığı kuruluşlar arasında Dojop, NCC, VEON, Secwis, Outpost24, Mono Bilişim, Prada Consulting, Muammer Benzeş bulunuyor. Tahmine diyoruz ki, yenilerinin katılmasıyla sunulacak ürün ve hizmetler artacaktır. PlusClouds Store ile ilgili detayları aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Kilitli olan yazının şifresini ise “teknolojikgrup” şifresiyle açabilirsiniz.

İlgili >> PlusClouds

İLGİLİ HABERLER