Eğlence

Planet of the Apps’in ilk bölümü yayınlandı

planet of the appsApple, “Planet of the Apps” adını verdiği bir programla çevrim içi müzik servisi Apple Music içinde orijinal video içerikleri sunmaya başlayacağını daha önce açıklamıştı. Şirket biraz gecikmeli de olsa, programın ilk bölümünü Apple Music abonesi olmayanlar tarafından da izlenebilecek.

Program, uygulama geliştiricilerinin fikirlerini ünlülerden oluşan bir panele sunmalarıyla başlayacak ve ardından fikirlerini şekillendirip Lightspeed Venture Partners’tan yatırımcıların karşısına çıkmalarıyla devam edecek. “O Ses” tarzı yarışmaları hatırlatan ünlü panelinde oldukça renkli isimler bulunuyor. Gary Vaynerchuk, Will.i.am, Jessica Alba ve Gwyneth Paltrow, jüri koltuklarında geliştiricileri karşılıyor.

Bu dört isim arasında teknolojiye en yakın isimler olarak Gary Vaynerchuk ve Will.i.am dikkat çekiyor. Vaynerchuk, bir girişimci olarak işinin doğası gereği teknolojiyi yakından takip ediyor. Will.i.am ise daha önce Puls isimli bir akıllı saat ve EPs ile Buttons kulaklıklar gibi ilginç ürünlerin altına imza atmıştı.

Planet of the Apps’in ilk bölümü iTunes ve web üzerinden de izlenebilecek

Apple Music için çekilen ve 10 bölüm boyunca devam edecek programın ilk bölümü, internet sitesi ve iTunes üzerinden de izlenebiliyor. Apple Music diğer orijinal video içerik projesi Carpool Karaoke’yi de ağustos ayında yayınlayacak.

İLGİLİ HABERLER