Eğlence

Carpool Karaoke Apple Music aboneleriyle 8 Ağustosta buluşacak

apple carpool karaoke
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

carpool karaoke apple musicApple ilk büyük orijinal video içerik prodüksiyonunun izleyicilerin karşısına çıkacağı tarihi duyurdu. Carpool Karaoke Apple Music aboneleriyle 8 Ağustos Salı günü buluşacak. Söz konusu tarihi Apple Başkan Yardımcısı Eddy Cue Twitter hesabı aracılığıyla açıkladı. Programın yeni bölümleri salı günleri yayınlanacak ve sadece Apple Music tarafından izlenebilecek.

Apple Music’te yayınlanacak Carpool Karaoke bölümlerinde sunuculuğu James Corden üstlenmeyecek. Corden’ın yerine her bölümde başka bir ünlü isim direksiyon başına geçecek. Oyuncular, komedyenler, sporcular programa konuk olacak.

16 bölüm boyunca devam edecek programın konukları arasında Will Smith, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande ve Metallica gibi isimler bulunuyor. Konseptin gerçek sahibi James Corden da programın bir bölümünde boy gösterecek.

Carpool Karaoke Apple Music abonelerinin karşısına gecikmeli olarak çıkıyor

İlk etapta Carpool Karaoke bölümlerinin nisan ayında yayınlanması planlanmıştı. Ancak Apple son dakikada bu kararından vazgeçmiş ve nedeni konusunda da bir açıklama yapmamıştı. Ertelemeye neyin neden olduğu hâlâ bilinmiyor. Apple’ın orijinal içerik planları konusundaki belirsizlik de sürüyor. Şirketin Netflix’in peşinden gitmek yerine Apple Music’e müzikle ilgili video içerikler eklemeyi ve böylelikle Spotify’a karşı avantaj kazanmayı amaçladığı düşünülüyor.

İLGİLİ HABERLER