Teknoloji

Pixel Watch sızıntılarında son halka; bu sefer resmi tanıtım görseli geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Söylentiler artıyor ve görünüşe göre Google Pixel Watch sonunda gerçek bir ürüne dönüşüyor ve yakın gelecekte tanıtılacak gibi görünüyor. Son olarak yakında çıkması beklenen Wear OS akıllı saatinin sahip olacağı öne sürülen tasarımına bir kez daha bakmamızı sağlayan bazı sızdırılmış pazarlama görüntüleri ortaya çıktı.

Çok da net olmayan görüntüler, internetin tanınmış bilgi kaynaklarından biri olan Jon Prosser ve onun yayını Front Page Tech’ten geliyor. Bunlar görünüşe göre Google tarafından hazırlanan resmi tanıtım görüntüleri, bu nedenle, giyilebilir cihaz gerçekten piyasaya çıktığında bu resimleri tekrar görebiliriz.

Bu yeni resimler, bu yılın başlarında aynı kaynaktan gördüğümüz resmi olmayan görüntülerle eşleşiyor. Pixel Watch çok minimal bir tasarıma sahip ve ekranın yan tarafındaki çerçeve neredeyse yok gibi görünüyor.

Akıllı saatin özellikleri veya boyutlarıyla ilgili herhangi bir ayrıntı verilmiyor, şimdilik elimizde sadece görseller bulunuyor. Pixel Watch’ın hangi renklerle sunulacağı, saatin fiyatı ve diğer detayları ise şu an için bilmiyoruz.

Ancak bildiğimiz şey, giyilebilir cihazın Wear OS ile geleceğidir. Google, Pixel telefonların Android’in potansiyeli için gördüğü işleve benzer şekilde, Pixel Watch’ın da akıllı saat yazılımının yetenekleri için bir vitrin görevi görmesini bekliyor.

Birkaç gün önce Pixel Watch’ın nihayet 2022 yılı içinde ortaya çıkabileceğine dair bir haber geldi. Google’ın Fitbit’i satın alması, cihazın geliştirilme aşamasından nihayet gerçekten piyasaya sürülme aşamasına gelmesinin bir parçası olabilir.

Pixel Watch oldukça kalabalık ve rekabetin çetin olduğu bir pazara geliyor. Sadece Apple Watch değil, başka üreticilerin de çeşitli özellikleriyle ve fiyatlarıyla öne çıktığı akıllı saatleri var. Huawei Watch GT 3 veya Samsung Galaxy Watch 4 serisi bunların arasında dikkat çekenlerden bazıları oluyor. Tabii ki, Pixel Watch’un Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmasını beklemediğimizi belirtmeden geçmeyelim.

İLGİLİ HABERLER