Teknoloji

Pixel 3 ve Pixel 3 XL’in lansmanına az kala yeni fotoğraflar geldi

google pixel 3 pixel 3 xl
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google‘ın 2018 model amiral gemisi Android telefonları Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘in 9 Ekim’de gerçekleşecek duyurusu öncesinde, bu telefonlara ait yeni sızıntıları görmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar gelen fotoğraflar ve videolar çığ gibiydi. Bu kadarıyla tatmin olmayanlar için, yenileri geliyor.

Öncelikle ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass, Pixel 3 ve Pixel 3 XL‘e ait çizimleri Twitter üzerinden paylaştı. Aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi, iki ekran boyutu dikkat çekiyor. Bunların bir tanesinin 5.3 inç, diğerinin 6.2 inç civarında olduğu söyleniyor. Büyük ekranlı modelde çentik ayırt edici biçimde duruyor. Ne var ki, bu fotoğraf ne telefonların arkası ne de yazılımı hakkında bir ipucu veriyor.

İkinci sızıntı ise bir başka Twitter kaynağı Ishan Agarwal’dan geldi. O da Pixel 3 XL’in beyaz renkli versiyonunun, gerçek olma ihtimali oldukça yüksek birkaç fotoğrafını paylaştı. Bu sefer telefonu açık biçimde görüyoruz. Arkası da göze çarpıyor. Burada tek lensli kamera dikkat çekiyor. Aynı zamanda parmak izi okuyucusu da arkadaki bir diğer unsur olarak göze çarpıyor. Google da ekrana yerleşik bir parmak izi sensörü tercih etmeyecek gibi görünüyor.

Agarwal, kaynaklarının kendisine Pixel 3 XL‘in buzlu cam arka yüzeye ve plastik kenarlara sahip olacağını söylediğini öne sürüyor. Belki de üstü kaplamaya sahip metal de kullanılabilir. SIM kart tepsisi ise alt kenarda bulunuyor. Pixel 2’de ise sol kenarda yer alıyordu.

Bu fotoğrafların hiçbirisinde görünen telefonların yüzde 100 gerçek olduğunu söyleyemeyiz. Ancak şimdiye kadar gördüklerimize benzediğini dikkate alırsak, gerçeklik ihtimali de çok düşük sayılmaz. Yeni Pixel 3 ve Pixel 3 XL, 9 Ekim’de tanıtılacak.

Yeni Google Android telefonlarından büyük yenilikler beklememek gerekiyor. Tüm işaretler artırılmış teknik bileşenleri, daha hızlı ve yetenekli telefonları işaret ediyor. Kamera tarafında yenilikler olabilir. Tabii ki, bir de Android 9.1 Pie sürümünü ilk kez bu telefonlarla çıkabilir.

İLGİLİ HABERLER