Teknoloji

Pioneer DJ DDJ-SB3 gelişmiş işlevleri uygun fiyatla sunuyor

pioneer dj DDJ-SB3Pioneer DJ DDJ-SB3 adını taşıyan yeni mix setini duyurdu. Ücretsiz olarak erişilebilen Serato DJ Lite ile uyumlu çalışabilecek şekilde tasarlanan DDJ-SB3, DDJ-SB2’nin devamı olma niteliğini taşıyor. DDJ-SB2 de Serato DJ Lite’ın yanı sıra Serato DJ Pro, Rekordbox ve Melodics ile birlikte kullanılabiliyor.

İki kanallı bir DJ mix seti olan DDJ-SB3, uygun fiyatlı ve giriş seviyesi bir seçenek niteliğini taşıyor. Buna rağmen, set Pioneer DJ’in bazı üst sınıf ürünleriyle aynı işlevleri yerine getirebiliyor. Set, DDJ-S serisinin bazı ürünlerini hatırlatan bir dizilim sunuyor.

DDJ-SB3, FX Fade adını taşıyan yeni bir özelliği de beraberinde getiriyor. Bu özellik hem müziğe bir efekt ekliyor hem de eş zamanlı olarak sesi aşağıya çekiyor. Pioneer tarafından yapılan açıklamada, bu özellik sayesinde birbirleriyle pek yakın türde olmayan şarkıların bile pürüzsüz biçimde mix’lenebileceği belirtildi. Kullanıcılar sekiz farklı FX Fade kombinasyonu arasından seçim yapabiliyor.

DDJ-SB3’ün beraberinde getirdiği yenilikler FX Fade ile sınırlı kalmıyor. Pad Scratch adını taşıyan yeni özelliğin altında Pioneer ile birlikte DJ Jazzy Jeff’in imzası bulunuyor. Pad Scratch sayesinde çok profesyonel olmayan kullanıcıların bile yerinde ve kaliteli “scratch”ler atması mümkün oluyor.

Pioneer DJ DDJ-SB3, mart ayının ortasında satışa sunulacak. Ürünün yurt dışındaki fiyat etiketinde 249 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER