Teknoloji

Philips 6500 Ambilight Full HD TV ile film izlerken kendinizi daha fazla kaptıracaksınız

philips-6500-ambilight-full-hd-tv-080415-1

Philips’in yeni 6500 Ambilight Full HD TV’leri Perfect Pixel HD motorları sayesinde zengin kontrasta sahip, temiz, akıcı, canlı ve gerçek yaşamı aratmayan Full HD görüntüleri sunmaya hazırlanıyor. 2015’in ikinci çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapacak Philips 6500 Ambilight Full HD TV sayesinde sinema ve TV meraklılarına istedikleri görüntü kalitesi sunulacak.

Cihazın arkasındaki duvara yansıttığı ve ekran üzerindeki renkler ile dinamik olarak uyumlu ışık hüzmesiyle çift taraflı Ambilight, TV deneyimini daha sarmalayıcı hâle getiriyor.

philips-6500-ambilight-full-hd-tv-080415-2Philips 6500 Ambilight Full HD TV’ler sadece resim kalitesi ve sürükleyicilik bakımından değil, özellik ve içerikler açısından da zenginlik sunuyor. Android TV sürümünü barındıran bu yeni nesil Smart TV’ler Android’in geniş uygulama ve oyun yelpazesinden yararlanma fırsatı sağlıyor. QWERTY klavyeli ve özel tasarımlı uzaktan kumandası sayesinde metin girişimi ve kullanıcı arayüzünde dolaşım kolaylaşıyor.

Perfect Pixel HD motorunun Perfect Natural Motion özelliği akıcı ve net hareketler sunarken Super Resolution ise görüntülerin netliğini ve detaylarını geliştiriyor. Öte yandan Micro Dimming Pro, LED arkadan aydınlatmanın dinamik kullanımında ekran üzerindeki içeriğin 6.400 farklı alan üzerinde gerçek zamanlı analizi bazında ortamdaki ışıklandırma durumunu da dikkate alarak kontrastı iyileştiriyor.

İLGİLİ HABERLER