ManşetlerTanıtıcı Yazı

Petal Ailesi gizliliğinize önem veriyor

huawei petal search petal maps

Petal Search ve Petal Haritalar kullanıcılarının veri güvenliği ve gizlilik endişelerini anlıyor, çevrimiçi gizliliğe en az sizin kadar önem veriyor.

İnternetteki yolculuğumuz süresince attığımız adımlar, yaptığımız aramalar, ziyaret ettiğimiz websiteleri ile ilgili izlenmiyor olmak dikkat ettiğimiz en önemli unsurlardan biri hâline geldi. Eğer bir ebeveynseniz, çocuklarınızın denetimli ve güvenli bir biçimde internet kullanımı, beklentinin ötesine geçip, bir tercih sebebi oluyor.

Gizliliği önemseyen bir arama motoru olan Petal Search ile konum, trafik durumu, yol tarifi ve daha pek çok amaç için kullanabileceğiniz navigasyon uygulaması olan Petal Haritalar,  bu endişelerinizi dikkate alıyor; gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlamak için tedbirler almaya ve bunları geliştirmeye devam ediyor

Kullanıcılarını izlemeyen ve gizliliğine önem veren Petal Search, European Privacy Seal tarafından GDPR uyumluluğu onayına sahiptir. Bu arama motoru çerez kullanmaz ve tüm kullanıcı verilerinin kullanıcıların bulundukları bölgede kalmasını sağlar.

Bütün bunlara ek olarak Petal Search, daha güvenli bir arama deneyimi için:

  • “İnternette Güvende Kalın” seçeneği sayesinde uygunsuz veya yaş sınırına uygun olmayan içerikleri kısıtlayabilme,
  • Arama geçmişinizin saklanmasını istemediğiniz durumlarda “Gizli Mod” özelliğini kullanabilme,
  • Arama sonuçlarınızı “Search Scope” yani “Arama Kapsamı” seçeneği ile dilediğiniz şekilde belirleyebilme seçeneklerini sunuyor.

Petal Search içinde Gizli Mod nasıl etkinleştilir?

Petal Search içinde Arama Kapsamı nasıl düzenlenir?

Petal Haritalar’da gizlilik nasıl sağlanıyor?

Kişisel verilerimiz, yalnızca internette arama yaparken değil aynı zamanda navigasyon deneyimleri açısından da büyük bir öneme sahip. Petal Haritalar, tüm seyahat deneyimi süresince bilgilerinizin anonim kalmasını sağlıyor. Başka bir deyişle, hiçbir kişisel bilginizi cihazınızla veya hesabınızla ilişkilendirmiyor.

Ayrıca, siz aksine izin vermedikçe arama kayıtlarınızı, sık ziyaret edilen konumlarınızı ve favori konumlarınızı şifreleyerek, yalnızca cihazınızda depoluyor.

Gizlilik ve güvenlik hakkında daha fazla güncel bilgiye, Petal Haritalar 2.1 sürümü ile ulaşabilirsiniz.

Petal Haritalar’da Gizli Mod nasıl etkinleştirilir?

Tüm bunların yanı sıra, Petal Search’te olduğu gibi Petal Haritalar’da da “Gizli Mod” özelliğini kullanarak rota aramalarınızın ve navigasyon kayıtlarınızın saklanmamasını sağlayabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş İçerik nedir ve nasıl erişilir?

“Kişiselleştirmiş İçerik” özelliğini etkinleştirerek geçmiş aramalarınıza uygun olarak arama sonuçlarına erişebilirsiniz. Bu durumda bile tüm verileriniz cihanızda kalarak kişiselleştirme işlemleriniz gerçekleştirilir.

Bu makale Huawei tarafından hazırlanmış bir tanıtıcı yazıdır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER