Manşetler

Pebble Time Round Pebble’ın ilk yuvarlak ekranlı akıllı saati

Pebble akıllı saat serisini güncelledi ve ilk kez yuvarlak ekrana sahip olan Pebble Time Round adlı yeni akıllı saatin de duyurusunu gerçekleştirdi.

Pebble akıllı saat serisini güncelledi ve ilk kez yuvarlak ekrana sahip olan Pebble Time Round adlı yeni akıllı saatin de duyurusunu gerçekleştirdi. Mevcut Pebble Time cihazının yeni bir versiyonu olan bu yuvarlak ekranlı yeni akıllı saat dünyanın en ince ve en hafif akıllı saati olma özelliğini taşıyor, sadece 7.5 mm. kalınlık ve 28 gram ağırlığa sahip.

Eğer karşılaştırma yapacak olursak, 38 mm. Apple Watch Sport’un kasası 10.5 mm. kalınlığa ve 25 gram ağırlığa sahip. Altın gövdeli Apple Watch Edition’ın kasasının ağırlıysa 69 gram.

Pebble Time Round’un Siyah, Gümüş ve Pebble için bir ilk olacak şekilde Roze Altın renk seçenekleri geliyor. Kayış boyutları ise 14 ile 20 mm. arasında değişiyor. Pebble bu akıllı saat için hızlı şekilde değiştirilebilir birkaç deri kayış da çıkarmayı planlıyor. Yıl sonuna kadar metal kayış seçeneklerinin de eklenmesi bekleniyor.

Pebble Time’ın pili yedi gün dayanırken Pebble Time Steel’in 10 günlük pil ömrü var. Pebble Time Round’un daha küçük boyutlara sahip olması pil ömrünün diğerlerine göre daha düşük olduğu, dolayısıyla daha sık şekilde şarj edilmesi gerektiği anlamına geliyor. Pil ömrü iki gün etrafında değişirken sadece 15 dakikada bir gün yetecek kadar gücü Pebble Time Round’un pilinde depolamak mümkün oluyor.

Diğer bütün Pebble akıllı saatleri gibi, Pebble Time Round da e-ink elektronik kağıt ekrana sahip, ancak suya tamamen dayanıklılık sunmuyor. Pebble bu akıllı saatin su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğunu belirtiyor.

Pebble Time Steel siparişi vermiş olanların 50 dolarlık bir indirimle birlikte Pebble Time Round’u satın alması mümkün oluyor. Müşteriler her iki saati de elinde tutabileceği gibi, Pebble Time Round’u deneme amaçlı elde tutup 30 gün sonra iki saatten birini iade ederek geri ödeme almaları da mümkün oluyor.

Pebble Time Round akıllı saat Pebble.com web sitesi üzerinden, 249 dolarlık fiyatla sipariş edilebiliyor. Akıllı saatin ABD’de kasım ayı başında, İngiltere’de 2015 sonlarında, diğer Avrupa ülkelerinde ise 2016 başlarında satışa sunulmaıs bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER