Teknoloji

Daha eski Pebble saat sahiplerine Timeline arayüzü için beta testi başladı

Pebble Saat

Pebble bu yılın başlarında yeni Pebble saat serisini çıkardığında, yazılım arayüzünü tamamen yeniden tasarlamış, bu sayede kullanıcılara hayatlarında nelerin olduğunu ve yaklaştığını daha iyi şekilde görme fırsatı sunmuştu. Timeline olarak adlandırılan bu kullanıcı arayüzü şimdiye kadar sadece Pebble Time, Time Steel ve Time Round saatleri için sunuluyordu.

Pebble bu kullanıcı arayüzünün yakında daha eski Pebble ve Pebble Steel akıllı saatlerine de geleceğinin sözünü vermişti ve şimdi o verdiği sözü tutmak için ilk adımı attı.

Daha eski Pebble saat için Timeline bu ay çıkacak

Daha eski Pebble ve Pebble Steel saatlere sahip olanlar cihazlarında yeni yazılımı kullanabilmek için beta test programına katılabiliyorlar. Beta şu an için sadece Android kullanıcılarına sunuluyor ve İngilizce dilini destekliyor. Ancak Pebble final versiyonun Fransızca, Almanca ve İspanyolca dillerini de destekleyeceğini belirtiyor.

Yeni yazılım sadece Timeline arayüzünü getirmekle kalmıyor, ancak aynı zamanda sekiz uygulama kısıtlamasını kaldırıyor, kullanıcılara saatlerinin belleğinin izin verdiği kadar uygulamayı yüklemelerine izin veriyor.

Pebble saat yazılımının final versiyonunun bu ay içinde hem Android hem de iOS için yayınlanacağını açıkladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER