Teknoloji

PayPal’ın yeni iPhone uygulaması fotoğraf çekimiyle çeki tahsil ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

İyi ki PayPal var. Bu sayede yurtdışındaki sitelerden alışveriş yapmak mümkün oluyor. Üstelik Türkiye’ye açılım planlarını uygulamaya koyan PayPal’ı bundan böyle daha fazla e-ticaret sitesinde göreceğiz. İşte bu noktada PayPal’ın yeni bir iPhone uygulaması çıkageldi. Bu yeni uygulama sayesinde PayPal üzerinden para transferleri daha kolay bir hâle gelecek.

PayPal’ın yeni uygulaması bir çekin ön ve arka yüzlerinin fotoğraflarının çekilerek, bu çekin bedelinin PayPal hesabına aktarılmasını sağlıyor. PayPal bu şekilde kırdırılan çeklerin 15 gün boyunca saklanmasını tavsiye ediyor. Bundan sonra ister çeki çöpe atın, isterseniz de kayıtlı kalması amacıyla bir yerlere kaldırın.

PayPal’ın iPhone uygulaması BankServ’ün Mobile Check Capture servisi üzerinde çalışıyor. Ücretsiz olan bu uygulamayı telefonunuza indirerek PayPal hesabı üzerindeki para hareketlerini görebilir, bu uygulamanın yüklü olduğu başka bir telefonla kendi telefonunuzu tokuşturarak hesaplar arasında para transferi bile yapabilirsiniz.

İlgili – iTunes App Store
İlgili – ThePayPalBlog

İLGİLİ HABERLER