Teknoloji

PayPal iTunes ve App Store ödemelerinde kullanılabilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

paypal itunesPayPal uzun yıllar süren bekleyişin ardından Apple’ın çevrim içi içerik ve uygulama mağazalarında kullanılmaya başladı. Kanada ve Meksika’da yaşayan iPhone, iPad ve iPod touch sahipleri, PayPal hesapları ile iTunes, iBooks, Apple Music ve App Store’daki alışverişlerinin ve işlemlerinin karşılığını ödeyebilecek. PayPal iTunes ve diğer Apple mağazalarına yönelik desteğini dünya genelinde kullanıcılarla buluşturacak.

Apple’dan bir uygulama ya da abonelik satın alacakların PayPal üzerinden ödeme yapabilmeleri için iTunes’ta, App Store’da veya iOS cihazlarındaki Hesap Ayarları menüsüne gitmesi gerekiyor. iTunes ile ilgili ayarlar PC üzerinden de yapılabiliyor.

Kullanıcıların bu menüde Apple ID’leri için ödeme yöntemi olarak PayPal’ı seçmeleri yeterli olacak. İşlem tamamlandıktan sonra mağazalardan satın alınan her ürün veya uygulamanın bedeli PayPal üzerinden ödenebilecek. iCloud gibi servisler için abonelik bedellerini PayPal üzerinden ödemek de mümkün olacak.

PayPal iTunes ve diğer Apple mağazalarını OneTouch servisiyle destekliyor

PayPal’ın One Touch adını taşıyan hizmeti de Apple hesaplarına entegre edilecek. Bu sayede kullanıcıların her satın alma işlemi için PayPal hesaplarına giriş yapmasına gerek kalmayacak.

İLGİLİ HABERLER