Teknoloji

Outlook.com için Skype’a HD video desteği

Microsoft yaklaşık bir yıl önce Outlook.com için Skype video görüşmeleri özelliğini sunmuştu. Şirket dün bu servis için fazlasıyla ihtiyaç duyulan bir yama getirdi.

skype-outlook-050314

Skype masaüstü kullanıcıları Outlook.com web versiyonunun gelen çağrı masaüstü uygulama üzerinden cevaplansa bile internet tarayıcısı içinden zil sesini çaldırmaya devam ettiği şeklinde şikayette bulunuyordu. Nihayet yeni versiyonla birlikte bu sorun çözülmüş oldu.

Skype’ın web versiyonu ABD, İngiltere ve birkaç ülkede daha faaliyet gösteriyordu, ancak güncelleme sonrasında artık dünya çapındaki kullanıcılar Outlook.com içinden Skype görüşmeleri gerçekleştirme imkanına kavuştu.

Öte yandan Microsoft PC kullanıcıları için Skype Outlook.com üzerinden HD video görüşmeleri yapma imkanı da sunmaya başladı. Skype’a Outlook.com üzerinden ulaşılsa da, video arama desteği için bir eklentinin kullanılması gerekiyor. Mevcut kullanıcılar Microsoft’un Skype eklentisini bu bağlantıdan edinebilir. Web versiyonuna yeni olanlar için bu özellik baştan etkinleştiriliyor.

İlgili >> Microsoft Office Blog, Skype Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER