Teknoloji

Oppo Watch 3 ve Band 2 ile giyilebilir ürün seçeneklerini artıracak

oppo watch 3

Oppo Watch 3 ve Band 2 ile giyilebilir ürün portföyünü genişletmeye hazırlanıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, bu iki cihaz hakkında yeni detaylar paylaştı.

Bu paylaşıma göre, üç farklı modelle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Oppo Watch 3 daha uzun bir pil ömrü sunacak. Ekran gövde oranının daha yüksek olması beklenirken, kadran tasarımı için de “mikro ark kare tasarım” şeklinde bir ifade kullanılıyor. Saat için siyah, gümüş, koyu gri ve açık altın olarak dört renk seçeneğinin sunulacağı belirtiliyor.

Oppo Band 2 ise siyah ve mavi renk seçenekleriyle gelecek. NFC desteği bulunan cihaz, kandaki oksijen seviyesini de ölçebilecek. Paylaşımda Oppo’nun yılın ikinci yarısında başka giyilebilir ürünler çıkarabileceği de belirtiliyor.

Oppo Watch 3 hakkındaki tüm detaylar henüz bilinmiyor. Ancak Oppo Watch 2’nin özelliklerini hatırlamak bir fikir oluşturmaya yardımcı olabilir. Oppo Watch 2’de Apple Watch’u hatırlatan kare bir ekran mevcut. Snapdragon Wear 4100 işlemci, 4 GB RAM, 8 GB depolama alanı, 510 mAh pil ve Bluetooth 5.0 desteği de telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER