Teknoloji

Oppo Watch 3’ün tanıtım tarihi için yeni iddia

oppo watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Watch 3 serisinin ağustos ayında tanıtılacağı daha önce açıklanmıştı. Ancak şirket kesin bir tanıtım tarihi vermemişti. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’a göre, Oppo yeni akıllı saatlerini 10 Ağustos’ta tanıtılacak.

Oppo’nun seride üç model sunması bekleniyor. Bunlardan en az birisinin Snapdragon W5 Gen 1 işlemciye sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Oppo da seride bu işlemciye yer vereceğini daha önce açıklamıştı.

Oppo’nun yeni saatleriyle ilgili sızıntılar bununla sınırlı kalmıyor. Watch 3 ve Watch 3 Pro modellerine ait olduğu söylenen bir görsel de ortaya çıktı. Söz konusu görsel, Oppo’nun kare ekrandan vazgeçmediğini gösteriyor.

Oppo Watch 3 serisinin özellikleri konusunda resmi bir paylaşım yapmış değil. Ancak sızıntılar sayesinde seride kullanıcıları bekleyen özellikler konusunda fikir edinmek mümkün oluyor. Yüksek ekran gövde oranı, LPTO ekran, Apollo 4 Plus çift çip ve EKG çekebilme gibi özelliklere sahip olması beklenen saatlerin siyah, gümüş, açık altın ve koyu gri renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER