Teknoloji

Oppo Watch 2’nin sızan fotoğrafları bazı özellikleri gösteriyor

oppo watch 2

Oppo Watch 2 akıllı saat modeli 27 Temmuz tarihinde bekleniyor. Twitter’ın popüler sızıntı kaynaklarından Evan Blass, telefon aramaları yapabilecek bu akıllı saatin bazı fotoğraflarını paylaştı.

Beklenen akıllı saatin selefi Oppo Watch da benzer bir işleve sahipti. Aynı zamanda Çin’de satılan versiyonlarında bulunan eSIM desteği sayesinde telefondan bağımsız biçimde görüşmelere izin veriyordu. Türkiye’de de satılmasını beklediğimiz Oppo Watch 2’de bu özelliğin daha geniş bir coğrafyaya yayılıp yayılmadığını göreceğiz.

oppo watch 2

Blass tarafından paylaşılan resimlerin bir tanesinde, Oppo Watch 2’nin bir harita üzerinde yol tarifi göstermesi temsil ediliyor. Bu, muhtemelen yerleşik GPS’i ima ettiğini gösteriyor. İlk nesil Watch’ta da bu özellik vardı, bu nedenle Watch 2’de de yerleşik bir GPS çipi olabilir.

Oppo henüz Watch 2 hakkında çok fazla detay paylaşmadı, hatta resmi duyuru da yapmadı. Ancak Çinli perakendeci JD.com, giyilebilir cihazın bir Apollo 4s çipi, oyun modu ve kamera kontrolü ile geleceğini açıkladı. Bu arada saatin uluslararası versiyonunda Snapdragon Wear 4100 yonga seti bulunabilir. 16 GB depolama, eSIM ve LTE desteği, yeni Oppo Relax uygulaması ve stres algılama da diğer beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Oppo Watch 2, ColorOS arayüzü ile çalışacak. Akıllı saatin Google’ın yeni duyurduğu Wear OS 3 platformunu temel alıp almayacağını ise göreceğiz. Bu arada daha uzun pil ömrü için ikincil bir RTOS’a sahip olacak. Akıllı saat 42 mm ve 46 mm boyutlarında gelecek ve tüketicilerin aralarından seçim yapabilecekleri birden fazla renk seçeneği olacak.

İLGİLİ HABERLER