Teknoloji

Oppo ve Vivo katlanabilir telefon pazarından çıkıyor mu?

vivo x fold ön inceleme oppo ve vivo

Yeni bir iddiaya göre, Oppo ve Vivo katlanabilir telefondan çıkmaya hazırlanıyor. Bu kararın OnePlus’ı da kapsadığı tahmin ediliyor. Zira OnePlus Open da Oppo Find N3’ün uluslararası versiyonu olarak kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Söz konusu şirketlerin pazar paylarındaki ciddi düşüş nedeniyle bu kararı aldığı iddia ediliyor. Bu iddia henüz doğrulanmaya muhtaç olsa da, çıkan haber Samsung ve Huawei’yi sevindirecek gibi görünüyor.

Huawei’nin 10 inç büyüklüğünde ve iki defa katlanabilen ekrana sahip bir akıllı telefon üstünde çalıştığı da iddialar arasında yer alıyor. Bu telefonun Z şeklini alacağı belirtilirken, Huawei’nin haziran ayından önce ürünü gözler önüne çıkarabileceği söyleniyor.

Katlanabilir telefon pazarının zirvesinde yer alan Samsung’un ise kıvrılabilir ekranın geliştirme sürecini tamamladığı belirtiliyor. Bu formata yönelik pazar beklentisinin de giderek arttığı iddia ediliyor. Samsung’un Huawei gibi üç katlı ekrana sahip bir telefon geliştirme yoluna gidebileceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Oppo ve Vivo hakkındaki iddialar henüz doğrulanmadı

Oppo ve Vivo hakkındaki bu iddiaların henüz doğrulanmadığını belirtmekte fayda var. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde daha farklı yönde gelişmeler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER