Teknoloji

Oppo’dan Reno Ace 2 için beklenen resmi işaret geldi

oppo reno ace 2

Oppo Reno Ace, 65W şarj hızını destekleyen Super VOCC 2.0 hızlı şarj teknolojisine sahip ilk telefon olarak 2019’un ekim ayında gözler önüne çıkmıştı. Çinli üretici, bu telefonun halefi için de fazla zaman kaybetmeyecek. Şirketin başkan yardımcısı Brian Shen, Oppo Reno Ace 2 için ilk işareti verdi. Shen, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yaptığı paylaşımda Reno Ace 2’nin nisan ayı içinde tanıtılacağını doğruladı.

Reno Ace 2’ye dair işaretler, Shen’in paylaşımıyla da sınırlı kalmıyor. PDHM00 model numarasına sahip Oppo markalı bir telefon, Çin Zorunlu Sertifika Kurumu (CCC) tarafından onaylandı. 65W hızlı şarj desteğinin varlığı, söz konusu cihazın Reno Ace 2 olması ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor.

Oppo PDHM00’da 5G desteğinin bulunduğu da belgelerde görülüyor. Telefonla birlikte sunulacak 10V/6.5A şarj aleti ise VCA7GACH model numarası taşıyor. Oppo Reno Ace’in kutusundan da aynı şarj aleti çıkmıştı. Bu şarj aleti, 4000 mAh kapasiteli pili 10 dakika içinde yüzde 49 oranında doldurabiliyor. Tam şarj içinse sadece 28 dakika yeterli oluyor.

oppo reno ace 2

Oppo Reno Ace 2 Snapdragon 865 işlemciyle gelecek

Oppo Reno Ace, Çin dışında piyasaya sürülmemişti. Super VOCC 2.0’ın Çin dışına açılması bir süre önce tanıtılan Find X2 serisi ile mümkün olmuştu.

Reno Ace 2, büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle gelecek. LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama alanı gibi özelliklerin de bu işlemciye eşlik etmesi bekleniyor. Şimdiden oldukça merak uyandıran Reno Ace 2’nin Çin dışında satışa sunulması konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER