Teknoloji

Oppo Reno 8 serisinin üyeleri resmi mağazada görüldü

Reno 8

Oppo Reno 8 serisi 23 Mayıs’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Serinin Reno 8, Reno 8 Pro ve Reno 8 Pro Plus adını taşıyan üç üyesi, Çin’de Oppo’nun çevrimiçi mağazasında görüldü.

Bu sızıntı telefonların tasarımını ve renk seçeneklerini gözler önüne seriyor. Bunlara ek olarak, üçlünün amiral gemisi olacağı anlaşılan Reno 8 Pro Plus modeli de bir ilk deneyim videosunda kendisini gösteriyor.

Reno 8 Pro Plus’ın arka panel tasarımının Find X5’ten ilham aldığı anlaşılıyor. Kamera modülünün arka panelle bütünleşmesi dikkat çekerken, düz alüminyum kenarlara sahip telefonun kalınlığının 7.34 mm. olduğu belirtiliyor. Reno 8 Pro Plus’ın Oppo’nun şimdiye kadar çıkardığı en ince telefon olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Görsellere bakıldığında serinin tüm üyelerinin benzer tasarımlara sahip olduğu görülüyor. Ancak Reno 8 Pro ve Pro Plus’ta dört arka kameranın bulunması, MariSilicon X NPU’nun varlığı ve ekran çerçevelerinin Reno 8’e kıyasla daha ince olması dikkat çekiyor. Reno 8 ve Reno 8 Pro’da ön kamera sol üst köşeye yerleştirilirken, Pro Plus’ta ekranın orta üst kısmında bulunuyor.

Reno 8 Pro
Reno 8 Pro

Oppo Reno 8 ve Reno 8 Pro siyah, mavi ve gradyan renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Reno 8 Pro Plus’ta ise listeye gümüş de ekleniyor. Üç telefon için de 8 ve 12 GB RAM seçeneği sunulacak. Depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olacak.

Reno 8 Pro Plus
Reno 8 Pro Plus

Oppo Reno 8’de Dimensity 1300, Pro versiyonda Snapdragon 8 Gen 1 ve Pro Plus’ta da Dimensity 8100 Max işlemcinin bulunması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER