Teknoloji

Oppo Reno 8 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

oppo reno 8

Oppo Reno 8 serisiyle ilgili haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Serinin üyelerinin gün yüzüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu. Reno 8 serisi 23 Mayıs’ta Çin’de kullanıcılarla buluşacak.

Seride Reno 8 SE, Reno 8 ve Reno 8 Pro modellerinin bulunması bekleniyor. Qualcomm’un henüz duyurmadığı Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinin serinin üyelerinden birinde kullanıcıların karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu cihazın standart Reno 8 olması bekleniyor. Pro versiyonun ise Dimensity 8100 ile geleceği söyleniyor.

Reno 8 Pro sızıntısı düz bir ekranı ve ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak deliğe yerleştirilen ön kamerayı gösteriyor. Ekranın etrafındaki çerçevenin de Reno 7 Pro’nunkine kıyasla daha ince olacağı görülüyor.

Oppo Reno 8 Pro’nun 6.62 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi verecek 4500 mAh kapasiteli pilin ise 80W hızlı şarj desteğiyle geleceği söyleniyor. 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER