Teknoloji

Oppo Reno 5 Pro 5G için yeni işaretler

oppo reno 5 pro 5g

PDSM00 ve PDST00 model numaralarını taşıyan iki Oppo markalı telefon, kısa süre önce TENAA tarafından onaylanmıştı. Bu cihazların iki farklı Oppo Reno 5 Pro 5G modeli olabileceği belirtilmişti. Yeni bir resmi belge, bu çıkarımı doğruluyor.

HDR10+ sertifikasında bu model numaralarının karşısında Reno 5 Pro 5G ismi görülüyor. Sertifikada telefonun teknik özellikleri konusunda başka bir bilgi verilmese de, TENAA’nın veri tabanı sayesinde telefonun bazı detayları daha önce ortaya çıkmıştı.

Akıllı telefonda 6.55 inç büyüklüğünde FulL HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi veren 4250 mAh kapasiteli pil ise 65W hızlı şarj desteğine sahip. Reno 5 Pro 5G’de toplam beş kamera yer alıyor. Telefonun önünde 32 megapiksel kamera mevcut. Arka tarafta ise 64 megapiksel ana kamerayı 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüklü sensörler tamamlıyor.

Reno 5 Pro 5G’nin kalbinde Dimensity 1000+ işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Akıllı telefon kutusundan Android 11 ile çıkacak ve ColorOS 11 kullanıcı arayüzü sistemi tamamlayacak.

Oppo Reno 5 Pro 5G ile birlikte telefonun standart versiyonu da tanıtılacak. Bu versiyonun kalbinde Dimensity 800U işlemcinin bulunacağı belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER