Teknoloji

Oppo Reno 5 Pro resmi belgelerde görüldü

oppo reno 5 pro 5g

PDSM00 ve PDST00 model numaralarını taşıyan Oppo markalı iki cihaz, Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın belgelerinde görüldü. Bu telefonların Reno 5 Pro 5G’nin iki farklı versiyonu olma ihtimalinin bir hayli kuvvetli olduğu belirtiliyor. TENAA’ya sunulan belgeler, Oppo Reno 5 Pro ve özellikleri konusunda bazı ipuçları da veriyor.

Bu belgelerde göze ilk olarak, telefonda 6.55 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı çarpıyor. Telefonda büyük kapasiteli bir pilin yer alacağı da belgelerin gösterdikleri arasında yer alıyor.

TENAA’daki kayıtlar, 2125 mAh kapasiteli bir pili gösteriyor. 65W SuperVOCC 2.0 teknolojisi için çift pil hücresine ihtiyaç duyulduğu biliniyor. Bu da telefonun toplam pil kapasitesinin 4250 mAh olduğu anlamına geliyor. Reno 3 Pro 5G ve Reno 4 Pro 5G modellerinde 4000 mAh kapasiteli piller bulunuyor.

Reno 5 Pro, selefiyle aynı büyüklükte bir ekrana sahip olacak. Ancak telefonun ekranı biraz daha uzun olacağı için cihazın kaplayacağı alan artacak. Reno 5 Pro’nun biraz daha kalın olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Oppo Reno 5 Pro büyük ihtimalle dört arka kamera, kavisli ekran ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Önümüzdeki dönemde telefona dair detaylara yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER