Teknoloji

Oppo Reno 12 Pro’nun özellikleri resmi kayıtlarla doğrulandı

oppo reno 12 pro

Oppo Reno 12 Pro için ilk resmi paylaşımlar bir süre önce gelmişti. Akıllı telefon şimdi de Çin’in resmi sertifika kurulu TENAA tarafından onaylandı. TENAA’daki ürün sayfası akıllı telefonun özelliklerini de görmeyi sağlıyor. 7.6 mm kalınlığındaki Reno 12 Pro, güçlü bir işlemci ve selefine kıyasla geliştirilmiş kameralarla geliyor.

Reno 12 serisinin resmi duyurusu 23 Mayıs’ta yapılacak. Telefonun 3.25 GHz saat hızında çalıştığı belirtilen işlemcisinin MediaTek Dimensity 9300 olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 6.7 inç büyüklüğünde 1080p AMOLED ekranın yenileme hızının 120 Hz olduğu tahmin ediliyor. Ekranın üstündeki yuvarlak delik ise 50 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Arka tarafta ise kullanıcıları iki adet 50 ve bir adet de 8 megapiksel kamera bekliyor. 50 megapiksel çözünürlüklü sensörler ana ve telefoto kamera görevini üstlenecek. 8 megapiksel sensör ise ultra geniş açılı kamerada kullanılacak.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 80W kablolu şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Android 14, ekranın içine yerleştirilen parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerle gelen telefon, tartıda 183 gram çekiyor.

Oppo Reno 12 Pro üç renk seçeneğiyle geliyor

Reno 12 Pro’nun renk seçenekleri altın, mor ve siyah olarak sıralanıyor. Fiyatı öğrenmek içinse 23 Mayıs’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER