Teknoloji

Oppo Reno 12 Pro sertifikası pil kapasitesini gösteriyor

oppo reno 11 pro oppo reno 12 pro

Oppo Reno 12‘nin ardından Reno 12 Pro modeli de sertifika kayıtlarında boy göstermeye başladı. Reno 12 Pro’nun Hindistan’da Hindistan Standartları Bürosu tarafından onaylanması, resmi duyurunun yakın olduğunu gözler önüne seriyor.

Reno 12 Pro, CPH2629 model numarasıyla veri tabanlarına giriş yapmış durumda. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil verecek. 80W SuperVOCC kablolu hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Camera FV-5 veri tabanında ise telefonun 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerayla geleceği görülüyor. Elektronik görüntü sabitleme özelliğinin varlığı, optik görüntü sabitlemenin olmadığının işaretçisi olarak değerlendiriliyor. Burada özel bir Sony sensörün tercih edildiği düşünülüyor. Ön tarafta ise 50 megapiksel ön kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Oppo Reno 12 Pro Dimensity 9200+ ile gelecek

Daha önceki dedikodulara göre, Reno 12 Pro’nun kalbinde MediaTek Dimensity 9200+ işlemci olacak. 6.7 inç 120 Hz 1.5K çözünürlüklü ekran ve 50 megapiksel telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Reno 12 serisinin haziran ayında ilk olarak Çin’de gözler önüne çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER