Teknoloji

Oppo Reno Ace beraberinde Oppo K5’i de getirecek

Oppo Reno Ace beraberinde Oppo K5'i de getirecek

Oppo‘nun Snpadragon 855 Plus işlemciye ve 65W hızlı şarj özelliğine sahip akıllı telefonu Reno Ace 10 Ekim’de tanıtılacak. Görünen o ki, Reno Ace tek başına gelmeyecek. Oppo K5 de Reno Ace ile birlikte gözler önüne çıkacak.

Oppo K5’in gelişini resmi Weibo hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Bu paylaşım, akıllı telefonun bazı özelliklerini ve tasarımını da gözler önüne seriyor. Buna göre, K5’te 64 MP çözünürlüklü arka kamera ve Qualcomm Snapdragon 730G yonga set bulunuyor.

oppo k5Çinli e-ticaret sitelerinde de Oppo K5’in ürün sayfası şimdiden aktif hâle getirilmiş durumda. Bu sayfalarda da cihazın tasarımını ve özelliklerini görmek mümkün oluyor. K5, tasarımıve  temel özellikleri itibarıyla bu hafta içinde tanıtılan Realme X2‘ye fazlasıyla benziyor. Realme’nin Oppo çatısı altından çıkan bir marka olması nedeniyle bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. İki şirket aynı Ar-Ge ve üretim süreçlerini paylaşıyor.

Oppo K5 30W hızlı şarj yeteneğiyle gelecek

Oppo K5’te 30W VOOC 4.0 hızlı şarj teknolojisinin bulunacağı da şimdiden bilinen unsurlar arasında yer alıyor. Bu teknoloji sayesinde 4000 mAh kapasiteli bir pilin 67 dakika içinde tamamen doldurulacağı belirtiliyor.

oppo k5Oppo K5, dört lensli bir arka kamera sistemiyle gelecek. Bu sistemde 64 MP ana kameraya eşlik edecek lenslerden birisi de 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş kamera. Bu kamera, 119 derecelik bir görüş açısı sunacak. Telefonun önünde ise çok sayıda yapay zekâ özelliği bulunan 32 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Telefonun bellek ve dahili depolama alanı kapasitesiyle fiyatını öğrenmek içinse 10 Ekim’e kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER