Teknoloji

Oppo Reno Ace’in renk seçenekleri ortaya çıktı

oppo reno ace

Önümüzdeki ay resmen gözler önüne çıkacak Oppo Reno Ace ile ilgili bazı önemli bilgiler şimdiden kesinlik kazanmış durumda. Akıllı telefonda 90Hz yenileme oranına sahip bir ekranın ve süper hızlı şarj desteğine sahip 4000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağı biliniyor.

Resmi tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Reno Ace ile ilgili bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Bu bilgilerin Oppo tarafından paylaşılması da ortada bir şüpheye yer bırakmıyor. JD.com üzerinde paylaşılan resmi fotoğraflar, akıllı telefonun renk seçeneklerini gösteriyor. Bu fotoğraflara göre, telefon mavi ve yeşil renk seçenekleriyle raflarda olacak.

Reno Ace, dünyada 65W hızlı şarj desteği sunan ilk telefon olacak. Oppo bunu geçtiğimiz hafta duyurduğu SuperVOOC 2.0 standardıyla sağlayacak. Şirketten verilen bilgiye göre, bu teknoloji sayesinde 4000 mAh kapasiteli bir pili 30 dakika içinde tamamen doldurmak mümkün olacak.

oppo reno aceOppo Reno Ace’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga setin bulunması bekleniyor. Qualcomm’un en güçlü yonga seti, şimdiye kadar Oppo markalı başka bir cihazda kullanılmış değil.

Oppo Reno Ace 10 Ekim’de tanıtılacak

Oppo Reno Ace’in teknik özelliklerinin önemli bir kısmı hâlâ bilinmiyor. Ancak akıllı telefonun Wireless VOOC Charge teknolojisiyle 30W kablosuz şarj desteği sunması bekleniyor. Telefonun dört lensli arka kamera sisteminde ise ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü lensin üstleneceği biliniyor. Bu sisteme çift LED flaşın eşlik edeceği de paylaşılan fotoğraflarda görülmüştü.

Oppo Reno Ace, 10 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER