Manşetler

Oppo Inno Day 2022 etkinliğini canlı izleyin

oppo coloros 14

Her yılın sonunda Oppo özel bir etkinlik düzenleyerek takip eden yılda gelecek yeni teknolojileri ve bunları barındıracak çeşitli cihazları sergiler. Inno Day olarak adlandırılan bu etkinlik genellikle şirketin inovasyonlarını içerir. Geçmişte süper hızlı kablolu ve kablosuz şarj teknolojilerini, yeni akıllı saatleri, AR akıllı gözlükleri ve Oppo’nun ilk katlanabilir telefonu Find N‘i görmüştük. Şimdi sıra Oppo Inno Day 2022 etkinliğine geldi.

Öte yandan Oppo Find N’in yanı sıra, şirketin kendi bünyesinde geliştirdiği ilk görüntü işlemcisi MariSilicon X de bu etkinlikte gösterilmişti. Daha sonra da Oppo’nun 2022 model amiral gemisi Find X5 ve X5 Pro modellerinde yer almıştı.

Bugün saat 11.00’de başlayan Inno Day 2022 etkinliğinde ise, Oppo’nun akıllı eğlence, akıllı üretkenlik, akıllı sağlık ve akıllı öğrenmeden oluşan Dört Akıllı Girişimi kapsamında geliştirilen yeni teknolojiler tanıtılacak.

Oppo Inno Day 2022 etkinliği nasıl canlı izlenir?

Etkinliği Oppo’nun web sitesinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Oppo’nun Twitter hesabını da takip edebilirsiniz. Şirket, sosyal medya platformu üzerinden de duyuruları yapacaktır.

Buna ek olarak etkinliği aşağıdaki video penceresinden de takip edebilirsiniz:

Oppo Inno Day 2022 etkinliğinde neler göreceğiz?

Bu yılın temasının “daha iyi bir geleceği güçlendirmek” olduğunu biliyoruz, ancak bunun ne anlama geldiğinden tam olarak emin değiliz. Oppo, markanın “daha akıllı bağlantılı deneyimler yoluyla daha fazla olasılık yaratmaya çalışırken açıklık ve kapsayıcılık taahhüdünü” sergileyeceğini söyledi.

Söylentiler, Oppo’nun gelecek yıl piyasaya sürülecek olan yeni nesil katlanabilir telefonuna, yani Find N2’ye işaret ediyor. Ayrıca Find X6 Pro ile ilgili bazı sızıntılar da oldu, ancak bu telefonun tanıtımının 2023’ün ilk çeyreğinde olmasını bekliyoruz.

Geçen yıl MariSilicon X NPU’ya büyük vurgu yapan şirketin bu yıl da kendi bünyesinde geliştirdiği görüntü teknolojilerini sergilemeye devam etmesini bekleyebiliriz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER