Teknoloji

Oppo Find X8 Ultra’da dört 50 megapiksel kamera kullanıcıları karşılayacak

oppo find x7 ultra x8

Kısa süre önce Oppo Find X8’in 6000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağı iddiası gündeme gelmişti. Find X8 Ultra’nın pil kapasitesinin aynı olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak yeni bir haber, Oppo Find X8 Ultra ile sunulacak kamera sistemi konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından Weibo’da yapılan paylaşıma göre, Find X8 Ultra’da dört adet 50 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanıcıları karşılayacak. Bunlardan ikisinin periskop telefoto kamera olması bekleniyor.

Paylaşımda Oppo’nun Find X8 Ultra’da hangi sensörleri tercih edeceği konusunda bilgi verilmiyor. Ancak şirketin Find X7 Ultra’da 6x telefoto kamerada kullandığı Sony IMX858 sensörden vazgeçeceği söyleniyor.

Oppo Find X8 Ultra yakınlaştırma performansıyla Vivo X100 Ultra’yı sollayabilir

Oppo Find X8 Ultra’nın 200 MP periskop telefoto kameranın yeteneklerini yukarıya taşıması bekleniyor. Bu da yakınlaştırma açısından Vivo X100 Ultra’nın 200 MP periskop telefoto kamerasından daha iyi performans gösterebileceği anlamına geliyor.

Find X8 Ultra’nın kamera sistemi ve diğer özellikleri hakkında önümüzdeki dönemde daha fazla bilginin gün yüzüne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER