Teknoloji

Oppo Find X7 serisinden etkileyici satış başarısı

oppo find x7 ultra

Oppo Find X7 Ultra, yılın ilk günlerinde resmiyet kazanmıştı. Find X7 Ultra ve beraber tanıtıldığı Find X7, ilk dört haftanın ardından 1 milyon ön sipariş sayısına ulaşmayı başardı.

Konuyla ilgili açıklama, Oppo’nun yurt dışı pazarlama, satış ve servislerden sorumlu başkanı Billy Zhang tarafından yapıldı. Zhang, Twitter’daki paylaşımında telefona yönelik “gerçek bir ilgi” olduğunu dile getirdi.

Ön siparişlerin sadece Çin’i kapsadığını belirtmekte fayda var. Find X7 ve Find X7 ultra şu an için sadece bu ülkede satışa sunulmuş durumda.

Çift periskop kamera ve Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip Find X7 Ultra için “tam teşekküllü amiral gemisi” şeklinde bir tanımlama yapmak yanlış olmayacaktır.

Oppo Find X7 serisinin Çin dışında satılmasının önünde bir engel yok

Find X7 Ultra ve Find X7, yukarıda da belirttiğimiz gibi, şimdilik sadece Çin’de satılıyor. Oppo’nun Nokia ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle telefonların Avrupa’da satışı şimdilik mümkün olmasa da, bu durum da yakında değişecek gibi görünüyor. Zira Nokia ve Oppo bir süre önce uzlaşmaya varmış ve 5G patent lisans anlaşması imzalamıştı. Bu da telefonların Çin dışına açılmasının önünde bir engel kalmadığı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER