Teknoloji

Oppo Find X7 serisinde Pro model bulunmayabilir

oppo find x7

Oppo Find X7 serisinde BOE tarafından üretilen 8T ekranı kullanacak. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından yapılan paylaşımda serinin ekran ve pil özellikleri konusunda bilgi verilirken, bomba olarak tanımlanabilecek bir detay da yer alıyor. Bu paylaşıma göre, seride Find X7 Pro isimli bir model bulunmayacak.

Digital Chat Station seride Find X7, Find X7 Ultra ve Find X7 Ultra Satellite Communications Version olmak üzere üç versiyonun sunulacağını iddia etti. Söz konusu paylaşım artık Weibo’da bulunamasa da, ekran görüntüsü hâlâ internette dolaşıyor.

Find X7’de 6.78 inç büyüklüğünde LPTO OLED panel bulunacak. Bu panel 2780 x 1264 piksel çözünürlük sunacak. Find X7 Ultra’da ise ekran büyüklüğü 6.82 inçe çıkarken, çözünürlük de 3168 x 1440 piksel olarak güncellenecek. Panelde Vivo X100 Pro ve OnePlus 12’de ultra yüksek parlaklık için kullanılan teknolojiden yararlanılacak.

Oppo Find X7 serisi 100W şarj desteğiyle gelecek

Serinin üyeleri 100W kablolu şarj desteğine sahip 5000 mAh pille gelecek. Oppo Find X7 Ultra’da 50W kablosuz şarj desteği de sunulacak. Bu bilgiler daha önce internete sızan bir 3C sertifikası sayesinde görülmüştü.

Oppo Find X7 Pro modelinin seride bulunmayacağı iddiasının bir hayli ilginç olduğu söylenebilir. Ancak Pro ve Ultra hakkındaki haberlerdeki benzerliğin bir kafa karışıklığı yarattığını da hatırlatmakta fayda var. Oppo’nun da bu değişimle Samsung ve Xiaomi’yle birlikte Ultra trenine katılmayı hedeflediği söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER