Teknoloji

Oppo Find X2 ve Find X2 Pro’ya ait lansman öncesi en son sızıntı

oppo find x2

Oppo, yeni amiral gemisi telefonu Find X2 ile ilgili ön tanıtım ve sızıntılar konusunda epey aktif davranıyor. Şirket, bizzat kendi eliyle yapbozun parçalarını tamamlıyor. Üstelik bunu sadece Find X2 serisi için değil, 6 Mart tarihinde düzenlenecek tanıtım etkinliğinde duyurulması beklenen Oppo Watch Series akıllı saatler için de yapıyor.

Resmi basın fotoğrafları olduğu iddia edilen yeni sızıntılar hem Oppo Find X2 hem de Find X2 Pro modellerini gösteriyor. Yukarıda da görebileceğiniz üzere, solda Find X2, sağda ise Find X2 Pro yer alıyor. Önden bakıldığında her iki cihaz arasında bir fark yok gibi görünüyor.

Bu iki cihaz, kavisli ekranlarıyla birbiriyle tıpatıp aynı görünüyor. Sol üst köşedeki delikte de selfie kamera yer alıyor. Esas değişiklik ise arkada, özellikle de kamera bölümünde yatıyor gibi görünüyor.

Her iki cihazda da üç arka kamera olsa da, Find X2 Pro’da en üstte periskop zum lens yer alıyor. Normal versiyonda ise bu lens bulunmuyor. Yakınlaştırma biriminin altında kalan diğer iki lense baktığımızda ise, Find X2 Pro’daki lenslerin, X2’dekinden daha büyük olduğu dikkatimizi çekiyor.

Tabii ki, fotoğrafçılık ve video yetenekleri Find X2 Pro’nun en önemli çekim noktalarından bir tanesi olacak. Bununla birlikte ekran tarafında da önemli niteliklerin sunulacağı belirtiliyor.

Oppo, yeni Android telefonlarını 6 Mart tarihinde tanıtacak. Detayları Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER