Teknoloji

OnePlus’ın akıllı saati için resmi onay

OnePlus Nord Google'ın Mesajlar ve Telefon uygulamalarıyla gelecek clover

OnePlus Watch için beklenen doğrulama geçtiğimiz yılın sonlarında gelmişti. OnePlus’ın CEO’su şirketinin akıllı saatinin 2021’in başlarında çıkacağını belirtmişti. Bu açıklamayı destekleyen işaretler de etrafta görülmeye başladı. Şimdiye kadar sadece saatin yuvarlak bir tasarıma sahip olacağı biliniyordu.

OnePlus Watch’un çıkışının uzak olmadığını gösteren ilk işaret Hindistan Standartlar Bürosu’ndan (BIS) geldi. Akıllı saat, BIS’in veri tabanında W501GB ve W301GB model numaralarıyla görüldü. Bu model numaralarından birinin saatin Wi-Fi, diğerinin ise LTE versiyonunu temsil ettiği belirtiliyor.

OnePlus’ın akıllı saatiyle ilgili olarak bilinenler için şimdilik oldukça sınırlı. Ancak yeni onayların gelmesiyle birlikte saate dair detayların artması da sürpriz olmayacaktır.

oneplus watchOnePlus Watch, OnePlus’ın portföyündeki ilk giyilebilir ürün olmayacak. Şirket kısa bir süre önce OnePlus Band adını taşıyan akıllı bilekliğini tanıtmıştı. Akıllı bilekliğin ardından akıllı saatin de tanıtılması, OnePlus’ın giyilebilir ürün pazarı için iddialı olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER