Teknoloji

Harry Potter temalı OnePlus Watch için resmi işaret geldi

oneplus watch harry potter edition

OnePlus Watch Harry Potter Edition hakkındaki ilk haberler birkaç ay önce gündeme gelmişti. Akıllı saatle ilgili resmi doğrulama, OnePlus Hindistan ofisinin resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapıldı.

OnePlus şimdilik isim konusunda resmi bir bilgi vermiş değil. Ancak şirket Harry Potter temalı akıllı saatin yolda olduğuna dair bazı ipuçlarını paylaştı.

Twitter’da paylaşılan görselde, üzerinde Hogwarts logosu bulunan deri bir kayış görülüyor. Fotoğrafla birlikte paylaşılan metinde “Hâlâ sihri hatırlayan bir nesil için” yazıyor. Görselin üzerinde ise tüm Harry Potter hayranlarının bildiği, Albus Dumbledore ve Severus Snape arasındaki kült diyalog hatırlatılıyor.

OnePlus’ın saat için hazırladığı web sayfasında ise “Tüm cadılara ve büyücülere sesleniyoruz” ifadesi göze çarpıyor. Sayfanın kısa adresinde “hpwatch” ibaresinin bulunması da ayrıca dikkat çekiyor. Burada “hp” ile kastedilenin Harry Potter olduğunu anlamak pek zor değil.

oneplus watch harry potterOnePlus’tan şimdilik Harry Potter temalı akıllı saatle ilgili net bir bilgi verilmiş değil. Ancak daha önceki sızıntılarda farklı temalar ve altı özel kadran seçeneği görülmüştü. Bu kadranlarda Hogwarts şatosu ile Hogwarts, Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ve Ravenclaw logoları görülüyor.

OnePlus Watch Harry Potter Edition, büyük ihtimalle saatin standart versiyonuyla aynı donanıma sahip olacak. 1.39 inç AMOLED ekran, kalp atış hızı monitörü, kandaki oksijen seviyesinin ölçülebilmesi, uyku takibi, spor modları, IP68 dayanıklılık sertifikası ve Warp Charge destekli 402 mAh pil saatin özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER