Teknoloji

OnePlus Watch için özel Harry Potter versiyonu yolda

oneplus watch nord

OnePlus’ın ilk akıllı saati OnePlus Watch geçtiğimiz mart ayında tanıtılmıştı. Bu tanıtımdan kısa süre sonra özel üretim Cyberpunk 2077 ve Cobalt versiyonları gözler önüne çıkmıştı. Şirket şimdi de Harry Potter temalı özel bir OnePlus Watch hazırlıyor.

OnePlus’ın Harry Potter temalı akıllı saatini önümüzdeki haftalarda tanıtması bekleniyor. Saatin farklı bir renk seçeneğiyle geleceği belirtilirken, özel olarak hazırlanan kadranlar şimdiden internete sızmış durumda. Bu kadranlarda Hogwarts Kalesi ile Hogwarts, Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw ve Hufflepuff logoları yer alıyor.

oneplus watch harry potterSaatin donanımında ise değişiklik olmayacak gibi görünüyor. Kullanıcıları yine 1.39 inç AMOLED ekran, kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, uyku takibi, spor modları, IP68 dayanıklılık sertifikası ve Warp Charge destekli 402 mAh pil gibi özellikler bekliyor.

OnePlus Watch Harry Potter Edition hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak yakında saate dair yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER