Teknoloji

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu Open ilk bakış videolarında boy göstermeye devam ediyor

oneplus open

OnePlus CEO’su Pete Lau, bir süre önce katlanabilir ekranlı OnePlus Open ve Oppo Find N3’ün aynı cihazlar olduğunu açıklamıştı. Unbox Therapy YouTube kanalında görülen telefon, şimdi de başka bir YouTube kanalında boy gösterdi. Bu videoda hem cihazın katlanabilir ana ekranına daha detaylı şekilde bakmak hem de telefonun Galaxy Z Fold 5 ile karşılaştırmasını görmek mümkün oluyor.

Jagat Review tarafından paylaşılan videoda Open’a (ya da Oppo Find N3’e) bir kez daha yakından bakılabiliyor. Ancak daha önce Unbox Therapy tarafından paylaşılan videoda olduğu gibi, bu videoda da telefonun arka kamera sisteminin bir kağıt parçasıyla kapatılmış olması gözden kaçmıyor.

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonunun geçtiğimiz yaz tanıtılan Samsung Galaxy Z Fold 5 ile yan yana koyulduğunda hemen hemen aynı kalınlıkta görünmesi dikkat çekiyor. Açıldığında Galaxy Z Fold 5’e kıyasla biraz daha geniş görünen telefonun dış tasarımında bunun dışında başka bir şey göze çarpmıyor.

Katlanabilir ekrana yakından bakıldığında ise ekran kırışıklığının Galaxy Z Fold 5’e kıyasla çok daha az olduğu fark ediliyor. Samsung’un en yeni katlanabilir telefonunda ekranın ortasında neredeyse bir vadi varmış gibi görünürken, OnePlus’ın telefonunda çok daha düz bir ekran kullanıcıları karşılıyor.

OnePlus Open gelecek hafta resmiyet kazanabilir

OnePlus Open’ın ya da Oppo Find N3’ün Oppo Find N2’ye kıyasla yüzde 37 oranında daha küçük olduğu belirtiliyor. OnePlus CEO’su Pete Lau, telefonun menteşe mekanizmasından 31 bileşenin çıkarılmış olmasına dikkat çekiyor.

OnePlus Open ile tanışmak için çok uzun bir süre beklemek gerekmiyor. Telefonun resmi duyurusunun 19 Ekim’de yapılması öngörülüyor. Bu tarihten önce cihazla ilgili yeni bilgilerle karşılaşmak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER