Teknoloji

OnePlus Nord sızıntısı tasarımı gözler önüne seriyor

oneplus nord
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus Nord, 21 Temmuz’da tanıtılacak. Akıllı telefonun bazı özellikleri ise sızıntılar ve resmi paylaşımlar sayesinde şimdiden biliniyor. OnePlus’ın bir tanıtım videosuyla kısmen gösterdiği telefonun tasarımı, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan iki fotoğrafla tamamene görüldü.

OnePlus Nord’un ekranının sol üst köşesinde kapsül şeklinde bir delik bulunuyor. Bu delik iki ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Söz konusu kameraların 32 ve 8 megapiksel çözünürlüklü olduğu daha önce açıklanmıştı.

OnePlus’ın Nord için açtığı resmi Instagram hesabında ise akıllı telefonun AMOLED ekran paneline sahip olduğunu gösteren eğlenceli bir paylaşım yapıldı.

oneplus nord

Amazon Hindistan’daki bir promosyon sayfasında ise ekranın yenileme hızının yüksek olduğunu dolaylı yoldan belirten bir ifade yer alıyor. Kesin bir değer belirtilmese de, OnePlus Nord’un 90Hz ekranla gelmesi bekleniyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

OnePlus Nord (@oneplus.nord)’in paylaştığı bir gönderi ()

OnePlus Nord’un arka paneline dönüldüğünde ise kullanıcıları sol üst köşeye dikey olarak yerleştirilen dörtlü bir kamera sensörü karşılıyor. Burada 48 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor.

Fotoğrafta OnePlus Nord’un tasarımıyla ilgili başka detaylar da fark ediliyor. Telefonda ses kontrol tuşlarının sol kenara, güç butonu ve bildirim kaydırıcısının ise sağ kenara yerleştirildiği anlaşılıyor.

OnePlus Nord, Qualcomm Snapdragon 765G işlemciyle gelecek. Akıllı telefonun kamera sisteminin optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olduğu da daha önceden açıklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER