Teknoloji

OnePlus Nord N200 5G sızıntısı merak edilenleri gösteriyor

oneplus nord n200 5g

OnePlus Nord N200 5G için resmi açıklama bir süre önce OnePlus CEO’su Pete Lau’dan gelmişti. Telefonun ismini açıklayan Lau, başka bir bilgi vermemişti. Nord N200 5G’nin tasarımı ve özellikleri konusunda daha net fikirler edinmeyi sağlayan paylaşımı ise ünlü duyumcu Evan Blass yaptı.

Blass’ın paylaşımına göre, akıllı telefon 6.49 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip. Bu ekranın yenileme hızı 90 Hz. Çözünürlüğü ise 2400 x 1080 piksel. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 480 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. 64 GB depolama alanını microSD kart ile genişletmek de mümkün.

Telefonun arkasındaki üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü sistemi tamamlayacak. Telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera yer alacak.

Nord N200 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilin vereceği belirtiliyor. Bu pili doldurmak içinse telefonun kutusundan çıkacak 18W şarj adaptörü kullanılacak.

Parmak izi tarayıcısının kenara taşınarak güç butonuna entegre edilmesi ve arka kamera adası tasarımının OnePlus’ın amiral gemisi serisine yaklaşması da dikkat çekiyor. Selefinden daha küçük bir cihaz olacağı belirtilen OnePlus Nord N200 5G için henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklanmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER