Teknoloji

OnePlus’tan satışa sunulmayacak yeni telefon: Nord LE

oneplus nord le

OnePlus geçtiğimiz yıl tanıttığı OnePlus Nord ile orta segmente geri dönmüştü. Nord serisine 2020 bitmeden iki cihaz daha ekleyen şirket, şimdi de OnePlus Nord LE adını taşıyan modeli duyurdu. Ancak Nord LE’yi serinin diğer üyelerinden ayıran bir özelliği var.

Nord LE’nin özellikleri itibarıyla orijinal Nord ile aynı cihaz olduğunu söylemek mümkün. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci bulunuyor. 90 Hz AMOLED ekran, 48 megapiksel dört kamera, 30W şarj desteğine sahip 4115 mAh kapasiteli pil iki cihazın ortak özellikleri arasında yer alıyor. İki cihaz renk ve kaplama seçenekleriyle ayrılıyor.

OnePlus Nord için Mavi Mermer, Gri Akik ve Gri Kül adını taşıyan renk seçenekleri sunuluyor. Nord LE ise turuncudan yeşile doğru giden gradyan bir renge sahip. Nord’da parlak kaplama tercih eden şirket, Nord LE’de pürüzsüz bir kaplamayı seçmiş.

Peki OnePlus Nord LE ne zaman çıkacak ve telefon için ne kadar ödemek gerekecek? Telefonu Nord serisinin diğer üyelerinden ayıran nokta da burada ortaya çıkıyor. Sadece bir adet üretilen Nord LE satışa sunulmayacak. OnePlus gerçek anlamda “biricik” olan bu telefonun sahibini bir çekilişle belirleyecek. Çekilişin detayları OnePlus Nord’un Instagram hesabında paylaşıldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER