Teknoloji

OnePlus Nord 3 için dikkat çekici tahminler

OnePlus Nord CE 2 kısa süre önce gözler önüne çıkmıştı. Şirket orijinal Nord 2’nin takipçisini çıkarma konusunda da fazla zaman kaybetmeyecek gibi görünüyor. Yeni bir habere göre, OnePlus Nord 3 yılın ikinci çeyreğinde kullanıcıların karşısına çıkacak.

Digit sitesinin haberine göre, Nord 3 teknik özellikleri itibarıyla kısa süre önce duyurulan Realme GT Neo 3 ile benzer özelliklere sahip olacak. Realme GT Neo 3, 150W hızlı şarj desteği sunan ilk cihaz olarak resmiyet kazanacak. Telefonun 4500 mAh kapasiteli pilini doldurmaya 15 dakikanın yeteceği belirtildi.

OnePlus daha önce MediaTek’in Dimensity 8100 işlemcisine bir cihazda yer veren ilk üretici olacağını açıklamıştı. Redmi’nin de K50’de Dimensity 8100 işlemciyi tercih ettiği biliniyor. Dolayısıyla OnePlus ve Redmi’nin cihazlarını çıkarmak için bir yarış içine gireceği söylenebilir.

Oppo’dan daha önce yapılan açıklamada, 150W SuperVOCC şarj teknolojisinin Oppo ve OnePlus’ın orta ve üst segment cihazlarında Pil Sağlığı Motoru ile geleceği belirtilmişti. OnePlus’ın bu teknolojiye sahip ilk cihazını da 2022’nin ikinci çeyreğinde sunacağı biliniyor. Bu da Nord 3’ün 150W hızlı şarj ve MediaTek Dimensity 8100 işlemciyle önümüzdeki üç aylık dönem içinde resmiyet kazanabileceği anlamına geliyor.

Dedikodulara göre, OnePlus Nord 3 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz ekrana sahip olacak. Telefonun diğer özellikleri ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER