Teknoloji

OnePlus Nord 2T kutu açma videosunda görüldü

oneplus nord 2t

OnePlus Nord 2T için hâlâ resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak sızıntılar sayesinde telefona dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Bu sızıntılara şimdi de telefona ait kutu açma videosu eklendi. Söz konusu video, Nord 2T hakkında daha önceden bilinenlerin üstüne yeni bilgiler koyuyor.

Videodaki cihazda 12 GB RAM bulunuyor. Dahili depolama alanı 256 GB olan cihazın rengi ise “Gölge” olarak adlandırılıyor. Nord 2T’nin kutusundan şeffaf plastik kılıf, 80W SuperVOCC şarj adaptörü ve OnePlus’ın imzası hâline gelen kırmızı renkli USB-C kablosu çıkıyor.

Nord 2T’de 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekran bulunuyor. Ekranın yenileme hızı 90 Hz. 32 megapiksel ön kameraya sahip telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel monokrom sensör kamera modülünü tamamlıyor.

Nord 2T’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 1300 işlemcisi bulunuyor. Akıllı telefon kutusundan Android 12 üstüne kurulu OxygenOS 12 yüklü olarak çıkıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil veriyor.

Kutu açma videosunda AnTuTu ve Geekbench’in performans testlerine giren OnePlus Nord 2T, bu testlerden 622964 (AnTuTU), 719 (Geekbench, tek çekirdek) ve 2760 (Geekbench, çoklu çekirdek) puanlarını aldı. Sızıntılara kutu açma videosunun da eklenmesi, telefonun çıkışının giderek yaklaştığını gösteriyor. Yakında OnePlus’tan bir duyuru gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER