Teknoloji

OnePlus Nord 2T’nin fiyatı, özellikleri ve görselleri ortaya çıktı

oneplus nord 2t

OnePlus Nord 2T, bir süre önce Tayland’da NBTC tarafından onaylanmıştı. Bu sertifika telefonun çıkışının çok uzak olmadığını göstermişti. Şirketten Nord 2T için henüz resmi bir açıklama gelmese de, akıllı telefon AliExpress’in Fransa mağazasında görüldü. Buradaki ürün sayfasında telefonun fiyatını, özelliklerini ve resimlerini görmek de mümkün oluyor.

Nord 2T’nin görselleri, telefonun tasarımının daha önceki sızıntılarla uyumlu olduğunu gösteriyor. Görseller yeni bir renk seçeneğini de gözler önüne seriyor. Dimensity 1300 işlemci, 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 6.43 inç 90 Hz Full HD+ ekran ve 80W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil de doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

Nord 2T kutusundan OxygenOS 12.1 yüklü olarak çıkıyor. Akıllı telefonda üç arka kamera bulunuyor. 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel monokrom sensör eşlik ediyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel kamera bulunuyor.

oneplus nord 2tOnePlus Nord 2T, Avrupa’da 80W hızlı şarj adaptörüyle gelecek. Telefonun satış fiyatının ise 399 dolar olduğu belirtiliyor. Avrupa için fiyatın dolar cinsinden belirtilmesi biraz tuhaf görünüyor. Yine de, sızan bilgilerin büyük ölçüde doğru göründüğünü söylemekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER